| Follow || Dashboard |
//bumblee bee ♥
K A W A N
Sunday, 6 May 2012 | 07:08 | 0 Saranghae Talking ♥
Assalamulaikum ,
Heyy , wassup guys ?! Apa buatt ? Sehatt ? Hee . Harini , kita ada benda nak cerita nie pasal seorang kawan . Semua orangg ada Kawan Baik , kan ? Yess , Wanie pun ada jugakk . Ingatt korang jea . Nampak katt bawah tuh (!) Dia aku punya . Siapa berani , rampas lah tengokk . Hihi . Aku sayangg sangatt kat dia . Kami macam kembar kan . Dia kakak , wanie adik because i'm too short than her :-( . Haha . Ketinggian bukan penghalang untuk kami berkawan . Baju kitorang sama , so jangan lah jealous . Dia ta macam kawan-2 wanie yang lain . Dia memahami , banyak benda sama kami suka senang cerita , ade chemistry lah tuh yang wanie sayangg dia . Aku senang dgn dia . Kitorang satu sekolah 5 tahun , tapii baru tahun lepas mula rapat dgn dia . Serious , dia yang aku ada . Aku hargai dia as my bestfriend .


She is the bestfriend that i ever have :)


Comel kan ? Jyeah -,- kami mmg comel :)



Jar of Hearts .
Fazliana ! Aku nak kau tahu aku berkawan dengan kau bukan disebabkan paras rupa kau . TAPI Aku kawan dgn kau atas kefahaman , persamaan , keserasian , keistimewaan , hati budi kau pada aku . Aku janji , aku takkan buatt kau kecewa , terluka ataupun kecik hati dgn tingkah laku aku . Fazliana , Aku terima kau seadanya kau , mahupun siapa kau . Aku harap persahabatan kita kekal sampai bilabila :)

#Btw , Hargai lah rakan anda dgn seadanya dia . Bukan berkawan dari segi kekayaan atau paras rupa . 


Sudah baca ? Jangan Lupa LIKE ok >.<


Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥


U WANT TO KNOW WHO I AM ?
♥NUR SYAZWANI BTE ABD AZIZ♥
♥SWEET EIGHTTEEN♥
♥6 APRIL 1994♥
♥ STAY IN MALACCA♥
*Hello guys.You're now visiting http://waniegemuk.blogspot.com/ official blog website.I hope you enjoy reading it.Hate Copycate..That would be much appreciates.No harsh words are using in this blog.If you want to steal ? Get away.Do follow me okay.


♥ My Heart ,My Soul ♥


♥▲ LΣ SUPΣRDUPΣR ▲♥


♥ My Wishes ♥

Own Lappy
Adik angkat AWESOME
Lulus SPM
Sambung belajar
Blackberry Torch
NIKON
Motor LC

♥ Jom LIKE ♥


♥ Tagboard ♥


♥ Jom VOTE ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan

Photobucket">