| Follow || Dashboard |
//bumblee bee ♥
Mengejar cita-cita demi Masa depan :)
Monday, 4 June 2012 | 06:49 | 0 Saranghae Talking ♥


#Assalamualaikum semua :)

Hye semua , how are you ? Hope semua nya sehat2 , montel2 dan molek2 belaka yea . Hihi . Lama dah tak update blog rasenye . Dlm sebulan kott ^^ #Rindu blog comel aku nie . *comel ke ? Haha . Mana aku menghilang ? * eleh mcm lah ade yg heboh tanya aku kan . Whatever pun lah kan , act aku nak share kegembiraan aku sikit katt korang yang baca nie . Apa dia ?? Sebenarnya , aku dapat sambungg belajar . Dimana ? Di Kolej PTPL , Seremban . Jauh kan , kan ? Haha . Aku dapat jugakk capai hajat aku untuk jadi seorang yg berjaya mcm org yg berjaya kat luar sana . One fine day , aku akan dapat balas jasa mama dan ayah aku . Aku nak buktikan kat mereka bahawa susah senang dorang besarkan aku akhirnya tak sia-sia . Aku nak dorang gembira , bangga akan kejayaan aku . Dalam kegembiraan aku nie jugakk , aku sangatt terasa hati sikit sebab kata-kata dia buat aku touching . Dia kata "kalau aku jodoh dia , dia takkan tolak . Dia bagi aku pegi sejauh mana aku nak , kalau aku jodoh dia . Aku tetap dgn dia" . Haha . Tape , aku redha je . Btw , aku bangga jugak dgn si dia sebab dia kata dia nak buktikan dgn ayah dia yang dia pun bole berjaya mcm ayah dia . Aku bangga dia dh berubah :)) Bagus ! Good job sayangg . Back to my happiness , aku happy jugakk sebab ramai kawan-2 aku yang dah masuk form 6 , kolej and U . Jealous pun ada jugakk , sbb aku je belum sambungg . But , my In-take bulan Oktober . Sabar wanie ! Your turn will be next . Before aku tinggalkan orang-2 yang Tersayang aku semua , aku nak jumpa dorang dan enjoy samasama :) Boleh kan kawan ?? Hopefully ! Hmm . Semua yang baca entry aku nie , boleh aku buat permintaan ?? Doakan kejayaan aku , doa kan aku semoga panjang umur dan tidak tersalah pilih kawan .Thanks kpd yang sudi mendoakan aku . Hihi . Aku jugakk akan doakan kawan2 aku utk berjaya :)) Okee lah sampai sini saja story aku . Nanti ada entry baru aku akan share dgn semua . Taking care , Kbaii :))



Sudah baca ? Jangan Lupa LIKE ok >.<


Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥


U WANT TO KNOW WHO I AM ?
♥NUR SYAZWANI BTE ABD AZIZ♥
♥SWEET EIGHTTEEN♥
♥6 APRIL 1994♥
♥ STAY IN MALACCA♥
*Hello guys.You're now visiting http://waniegemuk.blogspot.com/ official blog website.I hope you enjoy reading it.Hate Copycate..That would be much appreciates.No harsh words are using in this blog.If you want to steal ? Get away.Do follow me okay.


♥ My Heart ,My Soul ♥


♥▲ LΣ SUPΣRDUPΣR ▲♥


♥ My Wishes ♥

Own Lappy
Adik angkat AWESOME
Lulus SPM
Sambung belajar
Blackberry Torch
NIKON
Motor LC

♥ Jom LIKE ♥


♥ Tagboard ♥


♥ Jom VOTE ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan




Older PostNewer Post
Photobucket">