| Follow || Dashboard |
//bumblee bee ♥
Dear C R U S H ϟ
Tuesday, 17 July 2012 | 07:21 | 0 Saranghae Talking ♥

Assalamualaikum . Hye ! Lamenye tak update blog . Mesti miss wanie kan ? Hee :D Wanie busy lah now sebab dh mula kerja . Carik duitt poket untuk sementara nak sambungg belajar nie . Act , banyak story nak share nie . Tapii , yang penting , cer tgk gambar kat atas nie ^^ . Awesome ! He's my CRUSH . Malu nye gambar kita dia edit dalam diam taw . *ohh , so sweet :) . Tak ku sangka ta ku duga taw >.< Terkejut taw semalam tiba-2 dia bagi gambar nie . Wow ! Mmg kejap2 aku tgokk . Hihi ,. Aduh ! yangg aku nak marahnye kenapa dia curik hati aku ? Puas dulu aku buangg kunci hati aku jauh2 , lastly ade orang pulakk jumpa . Kan dah terbukak hati aku . Ayok ! Wanie taktahu . Haa . Kan wanie dah sayangg awak . Fuhh ! Lama jugakk aku single , Dah dua tahun aku putus dgn ex , menyolo sampai la nie . Amboii ! Lama kan . Hmm , now dh ade pulakk crush ! Tapi aku takut kalau aku bertepuk sebelah tangan :/ . "Hmm . Tape , tawakal jela wanie . Klu dia untuk aku sure dia terima aku" *bercakap dalam hati . Andai ada jodoh tak kemana . Awak , saya nak cakap nie . Saya sayangg awak ! Tapi percayakah dia aku sayangg dia ? Hmm . Tape , asalkan aku dh bagitahu . *kalau dia tahu ape aku cakap nie mesti malu aku nie . Huhu . Kalau boleh aku tak melepas lagii . 

"Perempuan kalau lepas break , hati dia memang tertutup rapat . Tapi buka dikunci , hanya lelaki yang pandai membukanya sahaja akan dapat dia . #Take a note boys ! " 


Sudah baca ? Jangan Lupa LIKE ok >.<


Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥


U WANT TO KNOW WHO I AM ?
♥NUR SYAZWANI BTE ABD AZIZ♥
♥SWEET EIGHTTEEN♥
♥6 APRIL 1994♥
♥ STAY IN MALACCA♥
*Hello guys.You're now visiting http://waniegemuk.blogspot.com/ official blog website.I hope you enjoy reading it.Hate Copycate..That would be much appreciates.No harsh words are using in this blog.If you want to steal ? Get away.Do follow me okay.


♥ My Heart ,My Soul ♥


♥▲ LΣ SUPΣRDUPΣR ▲♥


♥ My Wishes ♥

Own Lappy
Adik angkat AWESOME
Lulus SPM
Sambung belajar
Blackberry Torch
NIKON
Motor LC

♥ Jom LIKE ♥


♥ Tagboard ♥


♥ Jom VOTE ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan

Photobucket">