| Follow || Dashboard |
//bumblee bee ♥
Jatuh hati
Friday, 23 November 2012 | 01:16 | 0 Saranghae Talking ♥

Hye , Assalamualaikum readers :) Bersyukur kepada Allah sebab aku masih lagii hidup harini . Hee . Lama jugak aku tak update blog . *kenapa ? Sebab wanie punya lappy rosak . Now , it's okay . Btw , semua readers yg tgh membaca nie sihat tak ? Harap2 sihat lah hendaknya kan . 

Wanie happy harini sbb lagi beberapa hari jee kawan baik wanie akan tamat kontrak dgn PLKN . Rindu dia sesangat taw . Harap2 dia tak lupakan aku kat sini . Actually , wanie nak ceritakan pasal someone yg wanie suka nie . #nama rahsia . Hmm . Sblm wanie knl dia , wanie penah dgr nama dia katt sekolah dulu tapi tak kenal org nya . Then , dpt tahu dia pulak couple dgn kawan wanie . Wanie tak kesah lah . But ade beberapa bulan lepas wanie pegi main Ice Skating kat Sunway Pyramid . Then , tgh syok2 main ice skate wanie terpandang kat atas . Nampak pulakk dia . *berkata dalam hati , budak nie mcm aku knl . Okayy , tape lah . Wanie pun abaikan jee psl dia . Then bila kwn wanie ajak duduk , tiba2 wanie nmpk dia dgn kwn wanie . Aikk ! Wanie pun pelik kejap . Mcm mana si kawan wanie nie bole kenal dgn dia . Wanie pun tnye lah kwn wanie nie . Dia kate tuh pakwe dia . *What !! Her boyfriend ??? . Oh my ! Terkejut taw . Then kte org pun g lepak , makan sesama . #segan ! . So , mase kteorg nak balik kawan wanie story lah pasal pkwe dia niee bla bla bla . *A few day dah balik melaka . Adalah satu harini wanie online , tiba2 pakwe dia tegur . Dia story lah yg dia dh putus dgn kwn wanie . Sblm dia bgtahu wanie mmg dh tahu . Tape lah . Layankan jee . The next day later , dia chat wanie mnx no phone . Wanie tak kesah , wanie bg lah sbb wanie knl dia . So we go on otp pulak . Everyday texting , kadang2 Whassap . Lama2 wanie rapat dgn dia , wanie suka pulak dgn dia . Dia pun penah jugak ckp rindu wanie , iloveyou . Tapii wanie taktahu lah dia btl2 ikhlas atau tak . Wanie malu nak bgtahu dia yg wanie sukakan dia . Apa patot wanie buatt ?? Anyone tolong lah wanie :)



Nak tahu story selanjutnya ? Nantikan wanie update lagi . .  Take care u'olls . Bye , Salam sayang Wanie .


Sudah baca ? Jangan Lupa LIKE ok >.<


Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥


U WANT TO KNOW WHO I AM ?
♥NUR SYAZWANI BTE ABD AZIZ♥
♥SWEET EIGHTTEEN♥
♥6 APRIL 1994♥
♥ STAY IN MALACCA♥
*Hello guys.You're now visiting http://waniegemuk.blogspot.com/ official blog website.I hope you enjoy reading it.Hate Copycate..That would be much appreciates.No harsh words are using in this blog.If you want to steal ? Get away.Do follow me okay.


♥ My Heart ,My Soul ♥


♥▲ LΣ SUPΣRDUPΣR ▲♥


♥ My Wishes ♥

Own Lappy
Adik angkat AWESOME
Lulus SPM
Sambung belajar
Blackberry Torch
NIKON
Motor LC

♥ Jom LIKE ♥


♥ Tagboard ♥


♥ Jom VOTE ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan

Photobucket">