| Follow || Dashboard |
//bumblee bee ♥
Beautiful day for Me ツ
Friday, 7 December 2012 | 05:32 | 0 Saranghae Talking ♥
Hye ! Assalamualaikum readers . Thanks again sbb masih ade lagii yg sudi bce entry wanie . Firstly , wanie nak jerit dulu *ARGGGGGHHH ! . I'm so happy today . Aku nak share something yang sweet for me . Hee :D




Ala , malu pulakk nak mulakan cerita nie *tersengih2 :D . Oke2 aku ceritakan . Sebenarnya lagii 2 harii je lagii nie aku nak smbg blaja dh . So , dlm mase yg singkat nie aku nak sangat dia spend time untuk aku (capital S) . Tadi tiba2 dia tny ble kte nak jmp niee . So aku jwp lah , yg aku tak kesah . anytime jee . Then , aku fikir2 kan aku nak jmp harini tapi fikirkan diaa pulak yg tak sehat . Dia pulakk oke jee . Dgn sakit2 pun dia ttp nak jmp aku . tapii yg best nye , you know what aku amik dia kat ruma then bwk dia jalan2 sebab dia tak larat nak kua bwk mtoe . (dia lelaki pertama yg aku bwk naik kete) . Kesian sangat kt dia . Terbatuk2 ! Tapii best sgt even dia tak sehat dia bole gelak2 even gelak dia mcm JOHAN , sakat menyakat dan we're singing together taw . Hehe . 

Now bab yg paling special (!) 

Mase tgh tgu trafic light turn to hijau , aku habes kan air Redbull aku . Dh habes air tuh aku buang lah tin tuh . Teringat pulakk dlm kete aku ade mineral water . Aku pun tgk blkg nmpk air tuh , then nak capai lah air tuh . Dlm mase nak capai tuh dia pun nak amik air tuh . So terpegang tgn dia *kite org tergelak . Alolo . Sweet gitu >____< Hee . Sampai la nie aku masih teringat2 saat tadi tuh . Btw , thanks b because you had spend time for me . I'm so happy ! Terubat rindu aku . Dlm beberapa jam je dh terciptanya detik yg buat aku tak boleh lupakan . Kenangan Terindah !

So , aku dh pun share cerita aku . Next time kalau ade lagi cerita yg menarik , akan aku kongsi dgn semua . Hihi . Thanks guys sbb spending your time reading my story :) Okee lah smpi sini jela cerita aku dgn dia . Hee , Take care alls and Bubye . Salam :)


Sudah baca ? Jangan Lupa LIKE ok >.<


Older PostNewer Post
♥ Disclaimer ♥


U WANT TO KNOW WHO I AM ?
♥NUR SYAZWANI BTE ABD AZIZ♥
♥SWEET EIGHTTEEN♥
♥6 APRIL 1994♥
♥ STAY IN MALACCA♥
*Hello guys.You're now visiting http://waniegemuk.blogspot.com/ official blog website.I hope you enjoy reading it.Hate Copycate..That would be much appreciates.No harsh words are using in this blog.If you want to steal ? Get away.Do follow me okay.


♥ My Heart ,My Soul ♥


♥▲ LΣ SUPΣRDUPΣR ▲♥


♥ My Wishes ♥

Own Lappy
Adik angkat AWESOME
Lulus SPM
Sambung belajar
Blackberry Torch
NIKON
Motor LC

♥ Jom LIKE ♥


♥ Tagboard ♥


♥ Jom VOTE ♥



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan

Photobucket">